גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/06/2016 | 22:01 | מאת: יפעת

היי אני ובעלי חושבים על הריון אם אני מפסיקה גלולות ומקבלת מחזור, האם המחזור יחזור לבד להיות תואם לזמן הביוץ או שאצטרך להחזירו באמצעות הגלולות? מה יש לעשות? ולמקרה שנתחרט, אם אני מפסיקה את הגלולה האחרונה, כמה זמן נשאר לי להיות מוגנת? תודה רבה.

מבחינת הגנה יש לך 7 ימים מפהסקת הגלולות שאת מוגנת מעבר לזה את כבר לא לגבי מועד הביוץ לא ניתן לצפות מתי הוא יקרה כשמפסיקים גלולות. יכול להיות כמו שהיה לפני הגלולות ויכול להיות שיקח לו כמה חודשים להתאפס

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו