מחזור באמצע לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/06/2016 | 22:31 | מאת: אדר

שלום,בעלי ואני מתכננים הריון,החלטנו להפסיק לאחר סיום הגלולות החודש(גלולה אחרונה בחמישי 9/6).קיבלתי מחזור ב 15/5 ושוב ב 28/5 עם הגלולות ולא שכחתי גלולה.החלטנו להפסיק את הגלולות(מאחר שכבר קיבלתי מחזור,שוב...)וב4 הימים האחרונים(מהיום ה12)אני בודקת ביוץ עי בדיקה ביתית.הבדיקות יצאו שליליות.מה זה אומר?ואיך יתכן שקיבלתי מחזור עם הגלולות? האם משהו השתבש?העדר ביוץ...?

אי אפשר לדעת מתי יגיע הביוץ אחרי הפסקת גלולות יכול לא להופיע בכלל או להגיע שלא בזמנו בכמה חודשים ראשונים וכמובן שיכול להגיע בזמן שזה שבועיים לפני המחזור הטובעי הבא שיגיע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו