נטילת גלולה יום קודם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/05/2016 | 23:09 | מאת: קטיה

שלום, מעוניינת להתייעץ בנושא גלולות ווסת. אני נוטלת גלולות אמילי כבר שנתיים. עד החודש שעבר הייתי מתחילה חפיסה ביום רביעי ומסיימת ביום שלישי (21 גלולות ו7 ימי הפסקה) בתחילת החפיסה הנוכחית בטעות נטלתי ביום שלישי והמשכתי סדיר עד יום שני האחרון. בשבוע האחרון יש מעט דימומים, לא נראה כמו מחזור וגם לא בעוצמה. מעוניינת לדעת האם לחזור לימי הנטילה הקודמים כלומר להתחיל ביום רביעי הבא (ואז יש הפסקה של 8 ימים) או להמשיך ביום שלישי? אשמח למענה מהיר. תודה מראש

אם תתחילי אחרי 8 ימי הפסקה ההגנה של הגלולות יורדת הקדימי את לקיחת הגלולות ביום כדי לשמור על 7 ימי הפסקה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו