אני ממש חייבת את העזרה שלכם תעזרו לי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/02/2017 | 00:28 | מאת: קטיה

היי אני ממש מתביישת לשאול את השאלה הזאת אבל אני ממש מודאגת אני נערה בת 16 וחצי אני וחבר שלי יוצאים כבר שנה שכבנתי פעם ראשונה בגיל 15 ושכבנו מלא אני וחבר שלי היום באנו לשכב והינו יבשים הוא ניסה להכניס ולא הצליח והיתחיל לכאוב לי והפסקנו ואז כשהגעתי לבית היה לי כואב לעשות פיפי והשפתיים הפנמיות שלי היתנפחו יותר נכון צד אחד היתנפח וממש כואב לי וזה מפריעה לי מאוד מישהו יכול לעזור לי אני ממש מפחד ללכת לרופא זה קרה עכשיו 11/בפברואר אף אחד לא יודע מהמשפחה שלי שאני לא בתולה ואין לי למי לפנות 😔 אני ממש מודאגת ואני חייבת שמישהו יעזור לי בחיים שלי לא קרה לי כזה דבר

עשי אמבטיות ישיבה עם שמן אמנול להרגיע את הגירוי ומירחי שמן קוקוס או שמן שקדים להרגיע את הגירוי או תקני בבית מרקחת משחת אזראקאין 5% היא מרדימה ותקל עליך בזמן מתן שתן לא צריך מרשמים רפואיים לכל הטיפול הזה אם לא יעזור תצטרכי ללת תבדיקת רופא נשים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו