דימום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/05/2016 | 19:39 | מאת: אני

שלום ד"ר היה לי איחור במחזור של שבוע וכרגע יש דימום ממש מוזר שהתחיל שלשום זה יוצא בצבע ורוד ולפעמים בצבע חום וישלי כתמים חומים על הפד ולא ממש דם..זה נמשך כבר יומיים-שלושה ואין לי מושג למה זה לא מתפתח למחזור רגיל. קבעתי תור לרופא נשים וזה רק עוד שבועיים. ביצעתי כבר 2 בדיקות הריון ביתיות בהפרש של יומיים ושתיהן יצאו שליליות. עד כמה זה אמין לסמוך על התשובות של הבדיקה בשלב זה? והאם מחזור יכול להופיע בצורה שונה לעתים כפי שקרה לי? תודה רבה מראש!

יכול להיות דימום שונה למשל אם בחודש מסוים לא היה ביוץ פני לרופא הנשים שלך בדיקות הריון בשתן מדויקות לאחר שבועיים מיום ההפריה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו