לקיחת פרימולוט נור והופעת הביוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/04/2016 | 17:12 | מאת: ל מ

שלום אני בת 35 ולאחר מספר נסיונות לאתר את הביוץ שלי בבדיקות ביוץ ללא הצלחה בשל מחזורים ארוכים ולא סדירים פניתי לרופא נשים שבדק אותי ורשם לי פרימולט נור למשך 7 ימים .עכשיו יומיים מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים בדיקת הביוץ היתה חיובית בדקתי ב3 חברות שונות האם עכשיו בשל הכדורים לא אוכל להיכנס להריון ? כיוון שברגע שאפסיק לקחת אותם אקבל מחזור? או שהבדיקות חיוביות בגלל הכדורים אשמח לתשובה מהירה כיוון שבעלי ואני לא רוצים לבזבז ימיים פוריים בשל חוסר ודאות או לחילופין להתאכזב בשל כך שזיהוי הביוץ הינו מלאכותי בגלל הכדורים. תודה מראש וחג שמח.

אם תכנסי להריון כשתפסיקי את הפרימולוט נור לא תקבלי מחזור הפרימולוטנור לא משפיעה על הביוץ אלא אם לקחת אותו לפני הביוץ

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו