איחור רציני במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/04/2016 | 22:08 | מאת: דניאל

שלום ד"ר.. המחזור האחרון שלי היה ב6.3.16 לאחר שבועיים בערך מקבלת המחזור היו לי דימומים קלים למשך יום וחצי.. מן דימום חום כזה עדין, הלכתי לבדיקה אתל רופא הנשים ושם נאמר לי כי הכל בסדר ורואה רירית בעובי 8 מילימטר או סנטימטר לא זוכרת.. המחזור שלי תמיד תמיד סדיר כל 28 יום מקבלת מחזור גג 30 יום.. לפי חישוב הייתי אמורה לקבל מחזור ב3.4 היום כבר 12.4 איחור רציני, אחרי 2 בדמקות ביתיות שליליות, אתמול בדיקץ בטא שלילית, אז למה המחזור שלי תא מגיע? מדי פעם יש לי כאבים שאני מרגישה שאני הולכת לקבל מחזור כל רגע אבל הוא לא מגיע!! מה זה יכול להיות?? אני בת 25 לא קרובה לגיל המעבר... מעולם לא קרה לי דבר כזה אשמח לעזרה :)

מאחר ולא כתבת אם את נוטלת גלולות ואני מעריכה שלא יכול להיות שבוש הורמונלי כל שהו או ביוץ מאוחר ולכן המחזור מתעכב. אם לא תקבלי עד תחילת שבוע הבא חיזרי לבדיקת רופא הנשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו