כאבים בבטן עליונה בזמן אורגזמה בהריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/01/2017 | 10:28 | מאת: lola

שלום אני בת 35, בהריון 4, בחודש חמישי להריוני. ההריון תקין ללא בעיות... כבר מספר פעמים בזמן קיום יחסי מין ובמיוחד כשאני מגיעה לאורגמה אני חווה התכווצויות קשות בבטן מלמעלה.. מה שגורם לי להפסיק ... אני חרדה מזה... הכאבים קשים כמו מתיחות קשות בבטן...מה זה אמור להיות. אני כבר חוששת לקיים יחסים ובמיוחד להגיע לאורגזמה

מה שקורה בזמן אורגזמה שגם הרחם משתתף בהתכווצויות של האורגזמה. בזמן הריון ההתכווצויות של הרחם יותר חזקות ויכולות להיות כואבות. אין התכווציות אלו גורמות לצירים מוקדמים ומעבר לאי נוחות בזמן אורגזמה אין להם משמעות חריגה בהריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו