פוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/03/2016 | 15:35 | מאת: רוני

שלום אני בת 17.5 ולקחתי פוסטינור מכיוון שקיימתי יחסים עם חבר שלי עם קונדום ולאחר ניסינו בלי "לשתי כניסות " הוא גמר לפני שהוא נכנס אלי בלי קונדום , אבל עדיין חששתי בגלל הטיפות שיכולות לצאת ,זה מסוכן שלקחתי כשאני לא יודעת בוודאות שהזרע שלו נכנס לתוכי ? ויש לי חום 37.2 זה הגיוני כחלק מהתופעות לוואי של הפוסטינור ? ותוך כמה זמן בערך עוברות כל התופעות לוואי של הפוסטינור ?

מסוכן זה לא לא ברור כמה זמן יקח לתופעות לואי לעבור יכול לקחת שבוע שבועיים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו