נגעלת ממין אוראלי בת 24

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/02/2016 | 18:50 | מאת: יעל

היי, אני שמה לב שהיום הכל מיני אנשים חשופים לפורנו ואני גולשת באתרים של פורומים שאנשים מדברים על כל מיני דברים שעושים עם בני הזוג ומייעצים להם... האם גברים יברחו ממני אם אני לא רוצה מין אוראלי גם לא לנסות? ראיתי שיש גברים שכותבים אם לנתק את הקשר?? אינני משוחררת כמו כולן ויש הרבה דברים שמגעילים אותי במין כך למשל אני לא מבינה איך אנשים מחליפים הרבה פרטנרים הרי לא כולם דוגמנים מה עם הריחות ההפרשות?? כשאוהבים מישהו זה קטע רגשי אינטימי מרגישים בנוח.. וזו גם הבעיה שלי למצוא חבר בשל כך כי כולם ישר תופסים אותי ונוגעים הי קשה לי עם זה בדייטים הראשונים ןאני בורחת..

נכון שלא כולן צריכות להנות ממין אורלי אבל יש לי הרגשה לפי מה שאת כותבת שיש לך בכלל הרבה מחסומים שקשורים במין ויכול להיותש אלו הדברים שמונעים ממך לפתח זוגיות ואינטימיות. יש אפשרות לשפר מצב על ידי טיפול מיני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו