בהולללל ביותרררררררררררר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/02/2016 | 16:25 | מאת: חסוי

אני בת 32 וקיימתי יחסים 3-4 ימים לפני המחזור. אני בלי גלולות ובן זוג טען שהוא שם את הקונדום הפוך שהיה לו זרע על הפין ואז הפך אותו ואולי נשאר טיפה. לקחתי פוסטינור אחרי 13 שעות בערך. אניי לחוצה בטירוףףףףף. יש מצב כך להריון? ז"א :הוא שם קונדום בפעם הראשונה וגמר בו. ואז יצא ממני שם קונדום חדש הפוך וטען שנשאר לו קצת זרע מהגמירה הראשונה. ואז הפך ונכנס אליי. גם אם זה לא היה מס ימים לפני קבלת המחזור. מה אז?

סבירות להריון נמוכה ביותר. אל תלחצי אם המחזור יאחר לך הפוסטינור יכול לדחות מחזור שבועיים אחרי הארוע הזה עשי בדיקת שתן לשלול הריון

21/02/2016 | 10:40 | מאת: המשך בבקשה

לקחתי תפוסטינור יום שישי ושבת בלילה התחיל לי ממש טיפה דימום. ואני אמורה לקבל מחר-מחרתיים. מה כל זה אומר?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו