גלולות קלייר -הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/08/2015 | 13:54 | מאת: סמדר

שלום רב, ביתי בת 15.5 לוקחת גלולות מזה כ-שנתיים על מנת להסדיר את המחזור ולהפחית את ימי המחזור. לאחרונה החליפה לה הרופאה את הגלולות לקלייר כדי לנסות להוריד את ימי המחזור הקשים והדימום בכל חודש. את הגלולות שותים ברצף כאשר בסוף יש 2 כדורים אדומים ו-2 לבנים . השאלה שלי האם אפשר לדלג על 4 הכדורים הללו ולהמשיך חפיסה חדשה על מנת שהילדה לא תקבל מחזור כאשר יש לה משהו חשוב והמחזור יפריע לה לתפקד(כמו שעשינו בגלולות מילאן שהיא לקחה) ? אודה לתשובה בנושא סמדר

לא יעזו,ר בקלייר לקיחת גלולות ברצף כדי לא לקבל מחזור יותר מסובכת, התיעצי עם רופא מטפל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו