דחוף ביותר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/07/2005 | 02:34 | מאת: עזרהה

שלום,אני בת 17 וחצי וקיימתי עם חבר שלי יחסי מין,זאת לא הפעם הראשונה שאנחנו עושים זאת,אבל אחרי שסיימנו נגעתי באיבר מין שלי והרגשתי חתיכת בשר קטנה זאת שיוצאת מהאיבר מין אבל מחוברת אליו..זה דומה לענבל שבלוע. רציתי לדעת מה זה?האם זה מסוכן?ומה לעשות?????

16/07/2005 | 12:05 | מאת: שירה

שלום, היות ובמגבלות האינטרנט אין אפשרות לבצע בדיקת רופא, אין ברירה ועליך לפנות לרופא נשים כדי לברר את העניין. זו גם הזדמנות טובה להזכיר שוב כי כל נערה/אישה שמנהלת חיי מין פעילים, אמורה להיבדק אצל רופא/ת נשים אחת לשנה באופן קבוע. בהצלחה !

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו