ברכות ושאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/07/2005 | 15:04 | מאת: הארה

קודם כל ברכות לפורום החדש. תמיד טוב שיש עוד נושאים לקרוא ולשאול שאלות. דבר נוסף רציתי לשאול מה זה פורום סגור האם עדיין אוכל לראות את השאלות ולשאול שאלה. איך זה בדיוק הולך? קראתי על זה מפורום צמיחה ורוחניות האשה

15/07/2005 | 16:09 | מאת: שירה

הארה שלום ותודה על הברכות. פורום "סגור" הוא עדיין פתוח לכולם ללא יוצא מן הכלל, זה פשוט אומר שהשאלות לא מוצגות מיד כאשר את לוחצת על "שלח" אלא נדרשות לאישור בידי מנהלי הפורום טרם הצגתן לעיני כל. התהליך לא אורך זמן רב. *כל* שאלה מתקבלת בברכה, וכל שאלה תזכה להתייחסות רצינית ועניינית, במהירות האפשרית. האישור של מנהלי הפורום לגבי הצגת ההודעות נועד אך ורק כדי לשמור על תרבות דיון נאותה בפורום זה. הודעות שחורגות מכללי הנימוס הבסיסי לא תוצגנה בפורום. כל אחד ואחת מוזמנ/ת להגיב לשאלות שנשאלות, כמיטב ההבנה והיכולת, ככל שיגיעו תובנות ודיעות נוספות - כך כולנו נצא מורווחים. מקווה שעניתי, שתהיה שבת שלום !

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו