מחזור של יומיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/11/2014 | 21:03 | מאת: אורלי

היי דר שבוע אחרי הביוץ קיבלתי מחזור של יומיים דימום רגיל לא חזק כמו תמיד יום עשיתי בדיקת הריון יום לפני מחזור עשיתי בדיקה והיה לי קו מממש חלש וקן אחד חזק ביום אחרי שקיבלתי את המזור עשיתי בדיקה ויצא שלילי אני סובלת מכאבים בחזה והכאבי מחזור היו יותר בבטן עצמה ובצדדים ובגב ובחזה שלי הוורידים בצבע ירוק כחול ממש בולטים ואני סובלת מבחילות כל יום יש אפשרות שאני בהריון?

תחזרי על הבדיקה ואם שלילית עדיין ת0פני לרופא הנשים שלך לבדיקה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו