הקדמת המחזור החודשי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/07/2005 | 19:47 | מאת: אני

כיצד עושים זאת? איפה משיגים משהו שיקדים לי בכמה ימים את המחזור? כמה עולה? צריך דרך רופא נשים? מה הסיכונים? הא ואם בכלל קיים כזה דבר.

12/07/2005 | 20:19 | מאת: ליאת

היי, בקשר להקדמת המחזור החודשי, לעניות דעתי אין דבר כזה, מה שיש זה איחור המחזור החודשי וזה על ידי כדורים או הורמונים וחובה לבקר אצל רופא נשים, אחרת לא ניתן לעשות זאת. לא ציינת מדוע להקדימו? את נוסעת לטיול? הוא מאחר לך ואת רוצה להקדימו? לא מובן. בכל אופן, עד כמה שידוע לי, ניתן לדחות אותו. כשאני טסתי פעם לחו"ל, זה נפל במחזור ורופא נשים נתן לי כדורים (אני חושבת זה היה מזמן, בערך בגין 17) והכדורים האלה דחו לי את המחזור. הוא חישב את זה לפי הימים שלי בטיול ולפי זה ידע כמה כדורים לתת לי, כך שהמחזור לא יופיע בטיול. שוב, איני יודעת מפאת איזו סיבה את רוצה להקדימו, אני מאמינה שתחכי לתשובה של צביה ברלינסקי או דר' חגית כהנא. שיהיה לך יום נעים.... ליאת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו