גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/09/2014 | 07:28 | מאת: יפעת

שתיתי שלושה כדורים מהתפיסה השלישית של הגלולות ונהיו לי כאבי ראש חזקים ולכן המליצו לי להפסיק עם הגלולות בשביל להבין אם יש קשר בין השניים. אחרי ארבעה ימים בלי הגלולות התחיל לי דימום, זה תקין? אני מעוניינת לחזור לקחת את הגלולות כי התברר שאין קשר בין הדברים. מתי אפשר להתחיל לקחת? אם אני אתחיל היום, בלי שום קשר למחזור, מתי אהיה מוגנת? ואם אני אחכה למחזור האמיתי שלי יש דרך לדעת מתי הוא יגיע? אני לא רוצה לחכות עכשיו עוד חודש בלי גלולות.

אם את רוצה להתחיל את הגלולות עכשיו בלי קשר למחזור הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים כי את לא מוגנת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו