מיחושים בבטן, בראש ובחזה מזה מספר שבועות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/03/2006 | 23:06 | מאת: עידו

שלום רב, אני בן 27 בגובה 1.62 ומשקל 70 ק"ג. תמיד הייתי שמנמן אך לאחרונה אני מרגיש תופעות מעבר להשמנה. אני חש כאבי בטן וראש כל הזמן, ועייפות מצטברת. כמו חן חש מיחושים בחזה ובגב. אני חש כך כבר מספר שבועות, אפילו חודשים. אני משתדל לא לאכול יותר מדי אך איני עוסק כמעט בספורט. בדיקות הדם שלי יצאו טובות. אני נוטל פבוקסיל 200 מ"ג ביום מדי 4 שנים. מה הסיבות שיתכנו לתופעות הנ"ל? מה עושים בנדון? תודה רבה, עידו

08/03/2006 | 23:11 | מאת: לעידו

פנה לרופאים בפורום "רפואת משפחה" עם פירוט הבדיקות שעשית ורקע רפואי , ותרופות שאתה לוקח.

מנהל פורום התנהגות בריאותית