תזונה נכונה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

06/03/2006 | 10:37 | מאת: ניר

כל צהריים אני אוכל סלט הכולל מיני ירקות, כף טחינה, כף טונה נקיה וביצה. השאלות שלי הן : 1. האם יש בדיאטה שלי את רוב הויטמינים שצריך? 2. האם ביצה ביום (5 בשבוע)זה יותר מידי מבחינת קולסטרול? בברכה ניר

והערב. גם הם נכללים. בכל מקרה, תזונה טובה מתבססת על כ-50% פחמימות מסך הקלוריות, 30% שומן והשאר חלבון. הביצה מזינה ביותר ואין בעיה אפילו לאכול ביצה ביום ואפילו יותר. הכולסטרול הוא כמעט אף פעם לא בעיה. מדוע נעדר הבשר מהתפריט?

מנהל פורום התנהגות בריאותית