וירוס שחזור על עצמו

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/03/2006 | 17:29 | מאת: אלון

שלום אני בן 36, בריא בדרך כלל, מתאמן 3 פעמים בשבוע באירובי ובאימוני כוח. כרגע עובד מהבית אבל לא הרבה, אוכל טוב ובריא, אבל מעשן ושותה הרבה קפה. בחורף האחרון אני נהיה חולה פעם בחודש בקביעות. המחלה: וירוס שמגרה את הגרון, גורם לחולשה וקצת בחילה ולמצב רוח רע. אין חום, זה לא מתפתח למשהו אחר, אבל זה לא נעים, וזה כל חודש חוזר על עצמו למשך שבוע. מה עלי לעשות?

זה לא נשמע כמו וירוס אלא כמו חיידק שלא מרפה ולא טופל באנטיביוטיקה. בלי קשר, אם אתה מקפיד על בריאות יחסית באוכל, למה העישון והקפה? שניהם ממש מיותרים וסתם פוגעים במערכת החיסונית שלך.

05/03/2006 | 21:41 | מאת: חיפאית

אם רופא המשפחה הוא זה שמשער שמה שיש לך זה וירוס שתוקף אותך, אז ניתן לפנות במסגרת האתר לרופאים בפורום "רפואת משפחה" ולקבל עצה, כיוון או חוות דעת נוספת. כדאי שתרשום את הפרטים הרלבנטיים כמו גיל, רקע רפואי כללי, ואילו בדיקות עשית בינתיים, במידה ועשית, ומהי האבחנה המדוייקת של הרופא. אם עדיין לא התייעצת עם רופא המשפחה, אז הגיע הזמן לעשות זאת .. תרגיש טוב, חיפאית

מנהל פורום התנהגות בריאותית