שאלה(או שתיים)

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

25/09/2004 | 21:52 | מאת: רונית

למורי פישל, האמת היא שאני זוכרת שכתבתי הנה פעם אחת אבל איני זוכרת מדוע... אולי לחץ דם..? זכרון, האם יצאת לטייול ליילי?!:) בכל אופן, מאז נפתח הפורום התאפקתי מלשאול- במה בעצם הוא עוסק? כל כך הרבה אנשים פונים הנה , וכל פעם בנושא אחר, אני "מבולבלת" מעט... אז על מה אני "אמורה" לשאול? רונית

25/09/2004 | 22:09 | מאת: רונית

לא שאלתי פשוט התבונתתי בהבנה מלאה על מישהי שסובלת מבעיה דומה:) לפחות נזכרתי....

הפורום אמור להיות במה לכל אותם אנשים שבריאות בראש מעייניהם, בלי להיות חולים מזה. הפירוט השלם נמצא בהודעת המנהל משמאל.

25/09/2004 | 22:28 | מאת: רונית

תודה על תשובתך!

מנהל פורום התנהגות בריאותית