משפחה פסיכית

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

22/09/2004 | 23:46 | מאת: יעלי

אנחנו משפחה בת 4 נפשות,כולם מקסימים יפים ומוכשרים אבל.... שתי הבנות 10,8 סובלות מעצבנות לא נשלטת ,ואני כבר שנים על חרדות ופחדים. כולם מתפקדים וחיוניים אלא שהסבל האישי של כל אחד גדול. איך ניתן לכל אחד את שלוות נפשו? האם להתחיל עם הבנות הקטנות בטיפול הרגעתי על מנת שלא יסבלו סתם? הם טוענות שסתם ככה הן עצבניות

מעיון באינטרנט העצבנות נובעת מחוסר דם, בעיות שינה ו... יש כל כך הרבה אפשרויות שכדאי לגשת ליעוץ ולהחזיר את השלווה בהקדם.

מנהל פורום התנהגות בריאותית