דייסת בריאות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

17/02/2006 | 11:45 | מאת: ערן

ראיתי בתוכנית המועדון בערוץ שתיים איזה זקן בן מאה שנראה ומדבר כמו בן 65. הוא אמר שהסוד שלו זה מין דייסה שאת המרכיבים שלה לא הצלחתי לרשום. משהו שמכיל קווקר וזרעי פשתן ועוד דברים טובים. אם מישהו ראה את התוכנית או מכיר את מרכיבי הדייסה אשמח לקבלה.

מכילים אומגה 3, אם כי אני לא בטוח שזה ממש טוב לפרוסטטה. עדיף לאכול את דייסת הקווקר המכילה גם חלב, סוכר וניל ואם אתה רוצה, גם קצת קקאו. אל תפתיק את זה בממתיק מלאכותי בשום אופן. קח אומגה 3 בכמות של 1-3 קפסולות ביום.

17/02/2006 | 14:19 | מאת: ח

בהתייחס ל"המלצה" שלך לקחת אומגה 3 בכמות של.... רק אתמול התייעצתי עם רופאת המשפחה שלי, רופאה נבונה וחכמה, והיא הסבירה לי שאין שום הוכחה מדעית לשיפור כלשהו באיכות החיים או הבריאות עם נטילת כמוסות אומגה 3. ותאמין לי - היא רופאה מעודכנת מאד. אני חושבת שזה לא רציני ובוודאי לא אחראי להמליץ ועוד למישהו שאינך מכיר בכלל. אתה יכול להגיד שלך זה עושה טוב, או משהו דומה לכך, אך מכאן ועד להמליץ לאחר (על סמך מה?) המרחק גדול . בתקווה שתקבל בהבנה את הערתי.

17/02/2006 | 19:13 | מאת: סתם אחד

הצדק עמך לחלוטין, מר מורי פישל ודאי

18/02/2006 | 23:44 | מאת: סימה

הייתי בהרצאה של מדען ממכון ויצמן .ההרצאה הייתה על תזונה.חלק גדול מהזמן הוא סיפר לנו על תכונותיו של אומגה 3.מאז כחודש וחצי אני אוכלת זרעי פשתן וכדורי אומגה 3 ופשוט ראיתי ניסים.ממליצה לכולם במיוחד נשים.לנשים בגיל המעבר להקלה בסימפטומים של גיל המעבר,לשיפור העור,להקלה בכאבי מחזור,להורדת כולסטרול, לחרדות,שיפר במצבי-הרוח,זיכרון ועוד...

מנהל פורום התנהגות בריאותית