sex

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

15/01/2006 | 00:06 | מאת: beni

דר שלום.... שאלתי נוגעת לעניין ההגיינה שבביצוע מין אוראלי בבת הזוג. יש לי בת זוג קבועה וכחלק מיחסי המין אני נוהג לבצע בה מי אוראלי. האם לאחר ביצוע של מין אוראלי יש בעיה כלשהי ללכת לישון מבלי לצחצח שיניים ו/או לשטוף את איזור הפה? האם חובה לאחר כל ביצוע של מין אוראלי לרוץ ולשטוף את איזור הפנים ואת הפה??? אילו בעיות אם בכלל עלולות להתעורר מביצוע מין אוראלי בהנחה ששני בני הזוג בריאים.. ? תודה מראש

15/01/2006 | 08:32 | מאת: אבי

הגיוני שכן - לא צריך לרוץ , אבל ללכת לצחצח ולשטוף.. כמו שהגיוני כאשר אתה נכנס הביתה לאחר שהייה ממושכת מחוץ לבית - גם אז רצוי מאד לשטוף ידיים ופנים.

מנהל פורום התנהגות בריאותית