לבוש בזמן שינה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

14/01/2006 | 09:14 | מאת: אדם

שלום, האם שינה בבגדי היום-יום יכולה באמת לפגוע בבריאות - ואם כן במה בדיוק ולמה? ובאופן כללי - עם אילו בגדים מומלץ ללכת לישון? האם תחתוני בוקסר עדיפים על תחתונים רגילים בעת השינה? תודה!

14/01/2006 | 11:20 | מאת: ע

אם מישהו ישן בבגדי היום יום שלו, כאשר הם נקיים, זה יכול להיות לא נוח, אבל לא נראה לי שזה פוגע בבריאות. בגדי יום יום שהלכת אתם מחוץ לבית במשך היום - זה ממש לא נעים (אולי גם לא נקי?) ולא מתאים לישון אתם, אבל לא מעבר לכך. זו דעה לא מקצועית, סתם הגיון.... באופן כללי - מומלץ לישון עם בגד נוח, מספיק מרווח, (לא צמוד מדי), וזה כולל תחתונים), בד רך ושיהיה נעים לעור. שינה נעימה

בריאותית לשינה בגדי היומיום. אני כן רואה הסתייגות מלבישת תחתונים צמודים. אלה, הלוחצים על האשכים, כבר הוכחו כפוגעים פריון הגבר.

מנהל פורום התנהגות בריאותית