דיאטת השמנה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

01/01/2006 | 15:49 | מאת: איריס

שלום, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון, אבל הייתי רוצה לדעת יותר על דיאטת השמנה. המידע הוא עבור בחור צעיר בן 21, לא אנורקסי אבל מעוניין להשמין. שמעתי שישנם משקאות שונים של פרוטאינים, האם ניתן לקנות אותם לבד או חובה הפנייה, אשמח אם תרשמו המלצות למשקאות כאלה. (לא מעוניין בלקחת כדורים) אודה לתשובה מהירה. תודה, איריס

01/01/2006 | 17:47 | מאת: אהיבה

איריס שלום! 1. יש פורום לתזונה קלינית, כאן בדוקטורס. אבל גם שם אי אפשר לקבל תפריט אישי , אלא מידע כללי בלבד. 2. לדעתי כדאי שהבחור יתייעץ עם רופא המשפחה בעניין רצונו לעלות במשקל, ואז אפשר לקבל, על פי שיקולו של הרופא, הפנייה לדיאטנית במסגרת קופת החולים, שתציע לו תפריט אישי שמותאם להעדפות שלו ולסדר היום שלו. קצת מידע כללי אודות דיאטת השמנה - http://food.walla.co.il/?w=/917/758997 בריאות, אהובה כדאי שתשימי לב לעצה השימושית הרשומה שם.

מנהל פורום התנהגות בריאותית