הפילאטיס והמדריך הנפלא סייעו לי רבות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

25/11/2005 | 16:48 | מאת: אושרה

שלום לכם בפורום זה. אני תושבת הקריות בת 37 סובלת מזה שנים רבות מכאבים בגב התחתון עקב עבודתי כמהנדסת תוכנה בחברה יוקרתית. לפני כ3 חודשים נפגשתי עם פיזיותרפיסט ומדריך לפילאטיס בשם ליאור שניאור מקרית ים ושטחתי בפניו את בעיותיי. מאז , בקביעות ובהתמדה הבחור הצעיר הזה שינה את חיי, תרם לי רבות ליציבה, לנשימה, ובכלל, לאיכות חיי- הכל בעקבות יחסו הנהדר, מקצועיותו וכמובן- הפילאטיס. אני כיום כמו חדשה , מרגישה נהדר , ללא כאבים ותאמינו או לא, גם חטובה יותר. המלצתי אליכם שתפנו אליו, אושרה נ.ב.- אם במקרה אתה תקרא את זה אז- תודה לך ליאור :))

26/11/2005 | 13:47 | מאת: לאושרה

את יכולה לפנות אליו ישירות בפורום - פיזיותרפיה - שם הוא עונה לחלק מהפניות...

30/11/2005 | 14:14 | מאת: אלמונית

מנהל פורום התנהגות בריאותית