סכנה בריאותית עקב בישול במיקרוגל

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

24/11/2005 | 10:44 | מאת: חרמון יהודה

שמעתי הרצאה בה נאמר כי בישול במיקרוגל גורם לשינויים בהרכב הכימי והגנטי של המזון המתבשל ולכן זה מאוד מסוכן?ן להבהרה! מדובר על בישול ולא על חימום - כאן הסכנה פחותה בגלל הזמן הקצר של החימום(עד 60 שניות) מה האמת?

לסכנות של המיקרוגל דרך האינטרנט. רע תחשוב על העובדה הבאה: יש כאלה שאינם מחזיקים כלל תנורים כאלה בבית ויש מדינות החושבות לאסור על שימוש במיקרו.

24/11/2005 | 17:43 | מאת: חרמון יהודה

אם השימוש במיקרוגל הוא כל כך רע - מדוע לא אוסרים את השיווק של מכשירים כאלה בארץ לחולפין - למה לא מזהירים את הציבור בדבר הסכנה הכרוכה בשימוש במכשירי מיקרוגל לבישול, צלייה אפיה וחימום??

מנהל פורום התנהגות בריאותית