עוד כמה שאלות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

19/11/2005 | 15:38 | מאת: שרית

1. לגבי מים- לרחיצת ירקות/פירות, השרית קטניות וכו' וגם לגבי מקלחת. איך להשיג מים עם פחות תרכובות של כלור, פלואור, מתכות וכו'. האם כדאי להתקין פילטר בראש המקלחת? כי החסרונות הם: מפחית דרסטית את לחץ המים. בחום יעילותו פוחתת, צריך להחליפו כל 3 שבועות. 2. היכן ניתן לקנות גלילי בד (כותנה, המפ או צמח אחר) אורגני? 3. איך נמנעים מהעובש אפלהטוקסין?

24/11/2005 | 21:54 | מאת: שרית

וגם. במה לחמם במקום מיקרוגל? אילו עוד רעיונות יש במקום בסיר על האש או בטוסטר אובן?

טוסטר אובן. אם השינויים שהמיקרו עושה לערכים התזונתיים למזון כל כך קריטיים, חבל על אוכל שחומם בו.

מנהל פורום התנהגות בריאותית