איכות הסביבה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

01/11/2005 | 07:21 | מאת: לנה

שלום רב. משפחתי מתגוררת בשדרות. 1.לפעמים מוקדם בבוקר (4-5) אנחנו התעוררים מרח חזק המגיע מאחד המפעלים הנמצאים בסביבה. יש לנו ילד בן שנה אשר רגיש לדברים כאלה. בדרך כלל הוא קצת משתעל כשזה קורה. האם יש פיקוח על המקרים כאלה? איך נוכל להיות בטוחים שזה לא מזיק לבריאות? 2. לפני כשנה על גג של בית משותף שלנו הונחו שתי אנטנות - צלחות גדולות (אי אפשר להבין מלמעטה לאיזה חברה הן שייכות). שוב איך אפשר לבדוק שהאנטנות אינן מזיקות לבריאות? והאם החברה לא הייתה אמורה לקבל אישור מתושבים לפני העמדת אנטנות? תודה רבה. בכבוד רב. לנה

01/11/2005 | 09:21 | מאת: א

לנה, תנסי ליצור קשר עם היחידה לפניות הציבור במשרד לאיכות הסביבה - http://www.environment.gov.il/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Zone&enDispWho=pniot&enZone=pniot

מנהל פורום התנהגות בריאותית