הפורום הנכון?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

11/09/2004 | 17:51 | מאת: סתו

שלום אני באמת מקוה שהגעתי לפורום הנכון...... אני סובלת מאוד מעייפות שאין לה הסבר לצד אינספוסימפטומים מציקים אחרים ביניהם כאבי גרון חולשה חום ועוד ( עברתי כל בדיקה אפשרית !) לא נמצא אצלי דבר פרט לבעיה מביכה שלא מוכנה לעזוב( קנדידה) בגרון ועוד...שתרופות שלקחתי עבורה גרמו לי להרגיש חולה עוד יותר לכן אני שותה קפה שמקל על העייפות שלי אבל איתו גם מגיעות תופעות הלוואי המרגיזות- דופק חזק ומהיר, עצבנות,בחילה והרגשה כזאת של כובד בראש...ועד כמה שאני יודעת קפה בסופו של דבר אם צורכים אותו בקמויות יכול דווקא להגביר עייפות? לכן רציתי לדעת: מהן הדרכים היעילות יותר לטפל בעייפות ?(מבחינת אורח יים תזונה וכו) מהם הנזקים של הקפה לתווח הרחוק? האם פטרייה באמת יכולה לגרום כל כך הרבה "נזק"? ושאלה אחרונה, מהרופא שלי אותו בקרתי רבות בשנה האחרונה נאמר לי כי כל הבדיקות שלי תקינות , למרות שחצי מהן ברמה גבולית( בי12 למשל 175)- האם זאת יכולה להיות סיבה לעייפות ? סתודה מראש סתו

קודם כל אפנה אותך למאמר על הקנדידה. שימי לב לסימפטום הראשון. שימי לב גם להמלצות לתזונה, זה אולי יכול לעזור: http://naturemed.co.il/in_si/health_42.html אני מציע לך לפנות לחוות דעת נוספת לגבי תוצאות הבדיקות, ביחוד אלה הגבוליות. רופא מומחה או אחר רואה אחרת את הבדיקות מרופא משפחה. יתכן וימליצו לך על תוספים כלשהם. ריבוי הסמפטומים הלא ממוקדים מזכיר את תופעת העייפות הכרונית או פיברומיאלגיה, אם את גם סובלת מכאבים. אני ממליץ לך לפנות לפורום הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=672 אני חייב לציין שאני לא רופא וההמלצות שלי באות מגוף ראשון, לא הגוף שלי.

12/09/2004 | 13:52 | מאת: רובי

במקרה הטוב אתה נותן לינקים. בדרך כלל אתה רדוד ופורמליסטי. מי נתן לך לנהל פורום בעניני בריאות?? נ.ב. אהבת הרבה לשחק ברופא ופציינטית כשהיית קטן?

13/09/2004 | 22:52 | מאת: גולשת

שלום פורום הפרעות שינה ועייפות, אמנם לא באתר כאן - http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2468-14371,00.html לילה טוב

מנהל פורום התנהגות בריאותית