לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

21/10/2005 | 19:16 | מאת: איה

שלום! אני בחורה בת 22, ומזה כמה שנים אני סובלת מקור בחורף, וגם בקיץ( אם אני נמצאת בבית), במיוחד בכפות הרגליים והידיים. כמו כן אין לי הרבה אנרגיה, אני תמיד חשה עייפה ( גם כשרמת המוגלובין תקינה אצלי ) רציתי לשאול- האם שתיית תה, נס קפה,וקולה ואכילת שוקולד תעלה לי את לחץ הדם ולא אחוש קור עז? תודה מראש, איה!

של אנמיה. בדקו את זה? חוצמזה, בדקו את רמת הסוכר אצלך?

21/10/2005 | 20:33 | מאת: מישהו

המצב יכול לנבוע מסיבות רבות. עדיף לבקש מרופא משפחה הפנייה לבדיקות. למשל: תת פעילות בלווטת התריס. חבל סתם לנחש.

21/10/2005 | 20:41 | מאת: איה

המוגלובין אצלי כרגע הוא 11.7 אבל גם כשהוא תקין אני עדיין סובלת מעייפות ומקור...

21/10/2005 | 23:12 | מאת: מישהו

גם בגלל תת פעילות בלוטות התריס. נא לגגל וימצאו הרבה עובדות. בשביל מה התהיות ? לגשת לרופא ולבקש בדיקות דם. חבל על הפטפטת.

מנהל פורום התנהגות בריאותית