קשיי שינה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

01/10/2005 | 06:59 | מאת: אלי

בתקופה האחרונה אני נאלץ לקחת יום יום "בונדרומין" כדי לאפשר שינה של כ5 שעות. הרגשתי היא שאני נוטה כבר להתמכר לתרופה זו.אין לי תופעות לוואי בכלל. האם קיימת תרופה חדישה ואפקטיבית?קראתי שתרופה "ROZEREM" אושרה ע"י FDA. אבקש את תגובתכם. תודה

01/10/2005 | 22:45 | מאת: לאלי

נסה בפורום זה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2468-14371,00.html

02/10/2005 | 10:46 | מאת: נעמי

שלום אלי, נראה לי שאתה מחפש את השינה בדרך הלא נכונה. הכדורים האלה, כל סוגי הכדורים, גורמים לנזקים בגוף. אני לא נכנסת לפרטים. יש כל מיני סיבות לחוסר יכולת לישון בלי עזרה כימית. אתה יכול להתחיל בשינוי הרגלי התזונה שלך. אם תכתוב מה אתה אוכל ושותה, אפשר יהיה לראות מה מפריע שם לשינה. אני לא מיקצועית בנושא, ומציעה רק מניסיון אישי.

03/10/2005 | 08:59 | מאת: אלי

תודה על תגובתך המהירה. הבעיה התחילה אצלי לאחר מות אשתי. נסיתי גם טיפול פסיכולוג שעזר לי מאד למעט בעית השינה. שנה טובה

מנהל פורום התנהגות בריאותית