לא יזיק לדעת על לחם, הבסיסי שבמאכלים.

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

10/09/2004 | 16:28 | מאת: m

בריאות עולה כסף, רק שאכילה נכונה משתלמת לאורך זמן. הלחם הוא כל כך בסיסי בכל צורה של תזונה, שרצוי להתחיל בו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953988,00.html

11/09/2004 | 11:14 | מאת: adi

לגבי הלחם הדיאטטי, זה לדעתי ממש לא נכון. מניסיון, הוא משביע יותר . עדי

פחות קלוריות לפרוסה ושאנחנו מקפידים לא לאכול יותר פרוסות מלחם רגיל, מהיכן השובע? לפרוסת לחם קל 40 קלוריות לעומת 70 בלחם רגיל. רבים לא מרגישים שובע מלחם קל ונוטים להגניב עוד פרוסה או שתיים לארוחה. אני דווקא מוטרד מהממתיקים המלאכותיים המוכנסים ללחמים האלה. מעניין מהם אותם ממתיקים. אם ברשותך לחם דיאטטי בבית, אולי תוכל לומר לנו מהו הממתיק?

מנהל פורום התנהגות בריאותית