לדעת ערכים נכונים למחלת סכרת

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

26/08/2005 | 22:13 | מאת: שרון

אודה לתשובה בנושא הנ"ל. אמי בת 78 ברקע לחץ דם. בבדיקות אחרונות סוכר תוצאה: 116 . מה הם הגבולות האם זה גבוה והיא עם בעית סוכר? בתודה

אינה מצביעה על דבר. אם יש חשד, יש לערוך מספר בדיקות כולל תפקודי כבד ותמונת השומנים באופן כללי. אבל הבדיקה החשובה ביותר נקראת A1C, שזה ממוצע ערכי הסוכר בשלושת החודשים האחרונים. רק בדיקה כזו יכולה להצביע על מגמה.

27/08/2005 | 00:22 | מאת: שרון

למורי תודה על תשובתך. תוצאת הבדיקה של הסוכר היא תוצאה של אוסף בדיקות שאכן רופאת המשפחה שלחה את אמי לערוך. כמו שאמרת כבד וכו' . פשוט הרופאה בחופשה ואני לא יודעת לקרוא את התשובות. בכל אופן תודה עזרת לי. בברכה שרון

מנהל פורום התנהגות בריאותית