הרעלת מים המשך

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

14/07/2005 | 16:04 | מאת: סמי

הבנתי מה שכתוב שם אך שאלתי עדיין עומדת בעינה.... השאלה הא האם יכול להיגרם לי נזק ממשי או שזה רק לא מומלץ. העניין עומד במרכז ויכוח בפקולטה לרפואה ועדיין לא הגענו למסקנה ממשית...

14/07/2005 | 17:30 | מאת: אהובה

שלום, אמנם אני לא מומחית בעניין, אם העניין עומד במרכז ויכוח בפקולטה לרפואה,tאולי תנסו לבדוק בגוגל לפי : hyponatremia water intoxication ואם ל א קשה לך, אולי תרשמו כאן בהמשך את מסקנותיכם, לידיעת הגולשים ? תודה, אהובה

אולי לא תהיה רעלת, אבל גם הכליות המסכנות זה לא כסף קטן. לא מבין למה בפקולטה לרפואה צריך להתווכח על דברים אבסורדיים שכאלה כשיש עוד אלפי נושאים מעניינים ובוערים. עודפי מים הרי לא נאגרים בגוף ואיכשהו יהיה צורך להיפטר מהכמות הדמיונית הזו בזמן קצר, המזכירה טביעה, פשוטה כמשמעה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית