מים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

04/07/2005 | 18:12 | מאת: דנה

מורי שלום. קודם כל תודה על ההתייחסות העניינית והגישה המאוזנת. לא כל כך הבנתי את המתקפות החוזרות ונשנות של מריוס אבל נראה שכרגע המצב ברגיעה יחסית. בכל אופן, אל תתייאש. ושאלה קטנה בנוגע למים: האם מים מינרליים בריאים יותר ממי ברז? האם זה נכון ששתיית מי ברז מחסנת את הגוף במידת מה כלפי חיידקים או מזיקים בסביבה המיידית?

באיכות טובה. מצד שני, קשה להתווכח עם הטעם הנוראי של המים בברז, מה גם שלמים נוספו בדרך כל תחלואי הצנרת, תרתי משמע. גם במים מינרליים מצאו חיידקים. לא פעם אמרתי פה שבריאות אינה זולה כלל וכלל. מי שהפרוטה מצויה בכיסו, שיעדיף מים מינרליים ויהנה מבריאות משופרת וטעם עדיף. בהנחה, כמובן, שגם המינרליים נקיים יחסית.

מנהל פורום התנהגות בריאותית