כמה עולה אומגה? כמה כדורים יש? ולמה בעיקר זה מסייע

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/06/2005 | 23:51 | מאת: אלה

הייתי מעוניינת לדעת על תכשירים המונעים התקפי לב לבעלי. קראתי שכתבת כבר שאומגה 3 יכולה לעזור אך מה זהו ? אין עוד כלום חוץ מזה וקצת אגוזים? תודה מראש.

אומגה 3 הוא רק תוסף תזונה אחד ומהחשובים ביותר. אבל ללא תזונה תואמת זה לא ילך. רק מזון עשיר מן החי יועיל ללב. יש להמעיט עד כמה שניתן בשמנים צמחיים, לוותר לגמרי על מרגרינה, להשתמך בשמן זית וחמאה. אני יודע שזה נשמע הפוך למה שכל דיאטנית תאמר, אבל מה שהן אומרות קוטל מליוני אנשים בשנה בעולם המערבי ולא תורם להשלת קילוגרמים מיותרים. כדאי גם לוותר על תרופות מורידות כולסטרול ולהתחיל בפעילות גופנים ועכשיו. אם יש לך כח, קראי כאן: http://www.westonaprice.org/mythstruths/mtbeef.html

12/06/2005 | 01:46 | מאת: אלה

היכן כדאי לקנות(איזו חברה בטח ישנם מס' סוגים וחברות) אומגה 3 ? כמה זה אמור לעלות ? וכמה יש לצרוך ? תודה רבה מראש מורי וחג שבועות שמח.

מנהל פורום התנהגות בריאותית