עצירות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

27/05/2005 | 13:44 | מאת: ללא שם112

שלום. ברצוני לדעת אילו מאכלים גורמים לעצירות (עושים קקי יותר קשה) ואילו דווקא עוזרים תודה

אבל זו חכמה קטנה מאוד. כדי שתהיה יציאה טובה ורכה יש לשתות הרבה לאחר אכילת מזון עם סיבים רבים (בלחם, בקורנפלקס) וכמובן להזיז את הגוף. אין כמו הליכה של חצי שעה ביום לבריאות כללית וליציאה טובה. ניתן להוסיף סיבים למזון כמו פסיליום, שתיה כמו מיצוי של שזיפים וכך הלאה.

22/06/2005 | 23:55 | מאת: ציפי

ביתי החיילת לקחה כמה ימים תרופה נגד כאבים שגרמה לה לעצירות לא היתה לה יציאה כבר 4 ימים מה אפשר לתת לה כשתבוא ביום שישי חופשת שבת היא לא רוצה נר תודה

מנהל פורום התנהגות בריאותית