הליכה - למורי פישל

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

04/09/2004 | 12:16 | מאת: גולשת

שבת שלום! רשמת הודעה - "וכל המוסיף גורע" שאלתי בנוגע להליכה לא מהירה ולא מאמצת מדי - האם נראה לך שהליכה במשך 45 דקות בממוצע, 6-7 פעמים בשבוע, היא מוגזמת? אם כן, יש לך מידע ברשת להפנות אותי אליו? האם זה קשור לגיל ? (אני בשנות החמישים ) תודה רבה , גולשת

ההסתייגות של כל הממליצים היא לא ללכת אם מדובר באדם שיש לו בעיה שהליכה יכולה להחמיר אותה. הליכה אותה תארת נראית על פניה הליכה מצויינת. ההליכה אינה צריכה להיות מאומצת מדי, אבל לא הליכה של קניונים, הליכה בה בודקים היטב את מחיר הנעליים בטרם ממשיכים לחלון הבא.

http://www.mercola.com/2004/sep/4/exercise_heart.htm

04/09/2004 | 18:00 | מאת: גולשת

מנהל פורום התנהגות בריאותית