כל הכבוד

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/03/2005 | 01:19 | מאת: אלי

כל הכבוד על הגישה הכנה מורי, תתעלם מכל של ההערות הציניות של ה"חכמים" הישראלים למינהם. דרך אגב באשר למרקולה, מסתבר יש לו את אחד מאתרי הבריאות הכי פופולארים באינטרנט - מסתבר שהוא חי מיותר מכמה "פראיירים" בודדים. אני ממליץ בחום שתכנסו ותקראו, אחד האתרים היותר אמיתיים שיש.

28/03/2005 | 07:22 | מאת: מריוס

בוקר טוב, מספר הערות: איני יודע אם הדוא"ל שהשארת אמיתי, מכל מקום זה לא חכם ולא מומלץ, אלא אם כן אתה מעונין בספאם. מרקולה פופולרי, יכול להיות, גם ידיעות, מעריב, לאשה, אתרי ספורט, אז מה ? האם זה הופך אותם לאמינים, מהימנים ? אנשים אוהבים שוקולד, אז מה ? האם זה הופך אותו למוצר שאוכלים כל היום ? היו מנהיגים פופולריים, האם זה אומר שהיו טובים ?

כמה שיותר גולשים ישפרו את בריאותם, עשיתי את המעט שאני יכול ובטח שלא על-מנת לקבל פרס.

28/03/2005 | 16:54 | מאת: אלי

אה אני מצטער, זאת היתה אמורה להיות תגובה לאחד מהדיונים שלכם, לא התכוונתי לפתוח דיון חדש. תגובה למריוס: לפי אמונתך אף אחד לא אמין בעולם חוץ ממך. אני מבין, יש אנשים חשדנים כמוכך בעולם. נו אז מה עושה אנשים מהימנים? בדיקת פוליגרף? לכל אחד יש דעה אחרת, מה שרציתי לומר הוא שלמרקולה יש אתר מעניין מאוד, אני אישית מעריך את האומץ שלו לצאת בגלוי בכנגד תפיסתה של הרפואה הקונבנציונלית. אני בפירוש לא מסכים עם כל ההטפות שלו אבל עם רובם דווקא כן. צריך לצאת מנקודת הנחה שהוא מפנה את הערותיו לעיקר לציבור האמריקאי, שנידמה לי ע"פ הסטטיסטיקות 75% ממנו סובל ממשקל עודף. כך שמה שהוא טוען די הגיוני עם כמה יוצאים מן הכלל. הייתי אומר שהוא די סנסציוניסט, לפעמים הוא נסחף ויוצא מכל פרופורציה עם הטיעונים שלו. אני נרשמתי לרשימת התפוצות שלו (חינם למי שמעוניין), אני בכל אופן די נהנה לקרוא את המאמרים שלו.

28/03/2005 | 17:48 | מאת: מריוס

מעולם לא כתבתי שאף אחד לא אמין חוץ ממני, בסילוף הגס הזה הראית מי אתה וע"י כך חסכת לי מענה. כל מי שסבור שהוא יודע את הכל או הכי טוב, הוא סך הכל אינו יודע הרבה. היום יש התמחות, דוקא בגלל זה שטדם אחד, אפילו הוא גאון אינו מסוגל לתת מענה לכל בעיה. מה שלא אומר הרי תסלף !!! הרבה בריאות והצלחה !!!

מנהל פורום התנהגות בריאותית