תחלופת אוויר

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

16/03/2005 | 09:54 | מאת: דור

שלום, אני עובדת בחברת הייטק, בחדר בו אין חלון ואין אוורור ותחלופת אוויר. האוויר עומד וחוץ מקירור, או חימום, אין דרך להזיז את האוויר ולהכניס אוויר חדש. היש מכשיר, או דרך לרענן את האוויר בחדר שכזה? תודה רבה, דור.

המכשיר הוא להתנגד לעבוד במקום כזה. אני מתפלא שפרט לאוויר את לא מתגעגעת לקצת אור טבעי ופיסת נוף, אפילו של הבניין ממול. אוויר עומד זה דרך נפלאה להעביר את חוליי העולם מאחד לשני. איך את בכלל מסכימה לעבוד בחדר כזה?

17/03/2005 | 16:51 | מאת: מריוס

מר מורי הנכבד, קצת יותר אמפתיה, אולי הגב' אינה יכולה להתלונן ואינה יכולה להחליף מקום עבודה כרגע. יש גם מקומות עבודה מסוג זה, ראה גם קופאיות שעומדות כל הזמן !! אולי תארגן את כל האנשים האלה להפגין ולדרוש את זכויותיהם, ובעצם מדוע לא ? לפעמים יש אילוצים מאילוצים שונים, וחייבים לחפש פתרון אחר או להודות בכך שאין פתרון. התופעה קיימת לא אחת בגלל שיטת היבוא מארה"ב שאתה כ"כ מעריך - OPEN SPACE . מה הפתרון ? דומני שיש מכשירים מיוחדים, ואולי אפילו במזגן צריך להיות, כמו שיש במטוסים, אשר מחליפים את האויר. דרך אגב, מורי היקר, בשנים האחרונות אסרו טוטאלית את העישון במטוסים ? האם ידוע לך מדוע ? פשוט בגלל שבאופן זה מחליפים פחות את האויר במטוס, עולה פחות, אבל אנשים רבים יותר סובלים, יותר מאשר קודם, בגלל ששיטת האורור אצל המעשנים חייבה החלפת אויר כל הזמן, והעישון כמעט ולא היה מורגש.

17/03/2005 | 18:35 | מאת: זיו צח

הי דור מורי ומריוס קיימים במקומות עבודה במפעלים בבתי חולים ובקניונים משרדים ללא חלון ואנשים נאלצים לעבוד בהם ואכן תלונה נפוצה היא הרגשת מחנק וכאבי ראש יש לכך פתרון מצויין מכשיר שנקרא "יוניזטור" שגם מנקה את האוויר מפיח ומאבק וגם מחליף את היונים כך שהאוויר מרוענן כמו אוויר הרים. מניסיון אישי קניתי 4 כאלו אלי לעבודה ואחד הביתה ותחושת המחנק פסקה פרטים וטלפון לאדם שמוכר ראו כאן www.ozon2000.co.il

המספר על צמחים אותם מגדלים במקום סגור ואלה מאפשרים לשפר את האוויר. אולי זה יכול לעזור במקומות סגורים. http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0140262431/optimalwellnessc/102-0085212-3926515

מנהל פורום התנהגות בריאותית