יש לך עצה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

06/03/2005 | 20:19 | מאת: אא

היי אולי יש לך עצה בשביל חולת פיברומיאלגיה בת 31 כבר ארבעה וחצי חודשים בבית :( אשמח לטיפ תודה

לומר שזו אחת התסמונות היותר מציקות והפחות מאובחנות? הנה אמרתי. היתה פעם כתבה באחד העיתונים, נדמה לי שבזמנים מודרניים בידיעות, על מומחה בוולפסון המבין דבר או שניים בזה. לא יכול ממש לעזור. אחת העצות היא להיות פעיל יותר, להתעמל יותר. זו יכולה להשמע עצה רעה למי שכבר סובל מכאבים. אבל הכאב לא יגבר עם עליה בפעילות, ההיפך נכון יותר.

מנהל פורום התנהגות בריאותית