הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/03/2005 | 01:44 | מאת: רוני

שלום רב, אבי כבן 70, סובל לאחרונה מחוסר תיאבון. דבר זה מדאיג את המשפחה כולה. הוא מרזה מיום ליום. רקע: בעבר הוא עבר נתוח פריצת דיסק, ולאחרונה הוא התאשפז בשל סחרחורות שיש לו ופעם אחת הוא התעלף בעבודה. נערכו לו מספר בדיקות כדי לדעת מה הסיבה לכך. הוא נוטל כדורים לטיפול בבעיה. האם יש קשר בין הכדורים שהוא נוטל לחוסר התיאבון, או שזה סימפטום של גיל, או שמא משהוא אחר? אשמח מאד אם תגיבו לפנייתי. בתודה רוני.

ויכול להיות מחוסר כלשהו בויטמינים ומינרלים והכי סביר שזה נובע מדיכאון. דיכאון הוא נוגד תיאבון חזק. אפשר לקבל עוד פרטים?

05/03/2005 | 11:48 | מאת: חנה'לה אופה קטנה

בכל פורום בו יועץ מומחה היו עונים לך שאי אפשר לאבחן דרך האינטרנט. לעומת זאת מסתבר שמי שהשכלתו אינה בתחום הרפואה, או קרובה לתחום הרפואה, או אפילו מזכירה רפואה במשהו, יכול בקלות ובקלילות לאבחן מצבים קשים מתוך כמה שורות מוקלדות. סכנת נפשות פנו בהקדם עם אבא לרופא אמיתי.

מנהל פורום התנהגות בריאותית