עישון בקרב בני נוער.

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/02/2005 | 16:56 | מאת: ג'יגבה

אנוכי בן 17 וחצי, יש לי חברים שמעשנים כבר קרוב לחמש שנים (אני מעולם לא התקרבתי לסיגריה). חבר אחר שלי התחיל לעשן לא מזמן, הוא אומר שהוא יפסיק בקרוב (מתכוון לעשן כמות שוות ערך לחפיסת סיגריות). רציתי לשאול איזה נזק ייגרם לריאות ולשאר איברי הגוף שלו אם וכאשר הוא באמת יפסיק אחרי חפיסה אחת. בתודה מראש.

01/03/2005 | 13:40 | מאת: מריוס

ידידי הצעיר, הטפות מוסר והסברים לגבי הנזקים, לעתים רחוקות עוזרים, מה עוד שרואים במטיפים נודניקים וכאלה, וודאי יודע על הסכנות לא פחות ממך. נסה להסביר, להראות לו עד כמה זה לא מלבב אדם מעשן, עד כמה שזה מסריח ומפריע לאחרים, עד כמה בנות לא מעשנות מתעבות בחורים שמעשנים, הסבר לו מה הוא יכול לעשות בכסף שיחסוך אם לא יעשן (אלא אם כן אין לו בעיה כספית), לכמה מקומות לא יכנס עם הסיגריה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית