אדמומיות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

24/02/2005 | 12:03 | מאת: טלי

אני נערה בת 17 ו-4 חודשים, אני נאה ויש לי בטחון עצמי, מלפני כשנה החלו לי תופעות של גלי חום חזקים מאוד בפנים שמביאים לצבע אדום חזק חזק בפנים(לא כמסמיקה) ולפעמים גם להזעה זה מפריע לי בחיי היום יום, ואני לא יודעת מהי הסיבה , לפני כחצי שנה התווספו לכך גם לחצים במידה גבוהה מאוד בראש, אני באמת לא יודעת מה לעשות,ולאיזה רופא לפנות או אם יש משהו שיכול לעזור לי:תרופה\טיפול\בדיקות. אני לא יודעת אם יש קשר אבל:אני אנמית, ובערך כ3 שנים יש לי דופק מאוד גבוה ולחצים בחזה, אשמח ואודה לך מאוד אם תוכל\י לעזור לי תודה מראש.

24/02/2005 | 20:15 | מאת: אהובה

טלי, כאן בפורום אין רופא שיענה לך . לדעתי, עלייך להתחיל מרופא/ת המשפחה. אני מאמינה שהוא יעשה את הבירור המתאים, ובמידת הצורך יפנה אותך למומחה נוסף. אהובה

מנהל פורום התנהגות בריאותית