אומגה 3 מידע חשוב עבורכם ושאלות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

22/02/2005 | 18:12 | מאת: זיו צח

אני קורא כאן את דבריו של מורי על היתרונות של אומגה 3 ואני יכול לספר לכם שבעבר כאשר אדם במשפחתי היה חולה בסרטן הפגישו אותנו עם אדם בשם ד"ר ים חוקר במכון ויצמן שהמציא ממרח (כמו ריבה) שעשוי מאומגה 3 וטען שיתרון הממרח הוא שאפשר לאכול כפית ממנו או למרוח על לחם וזה חוסך מחולים לקיחת קפסולות רבות בכל יום כמו כן לטענתו בממרח או בכפית יש כמות אומגה 3 השווה ל8 קפסולות הפגישה ביננו התקיימה לפני 5 שנים-שד"ר ים היה בעצומו של מחקר האם אכן האומגה 3 הממרח הזה יכול לרפא סרטן.אז לדבריו היה ידוע על הצלחות בריפוי בעיקר בסרטון השד. שאלתי כיום-האם אכן הוכח שמי שלוקח יום יום שני קפסולות אומגה 3 אכן מאריך ימים? האם יש מחקרים וסטטיסטיקות על כך? והאם מי שכבר חולה בסרטן יכול להבריא בזכות הממרח של ד"ר ים?מה עלה בגורל הניסויים והמחקרים שהיו?

22/02/2005 | 18:33 | מאת: מריוס

ערב טוב, מענין ששמעתי הרצאה מפי פרופ' אשר העלה טענות דומות לגבי ריפוי סרטן באמצעות/בעזרת אומגה 3. הוא זה אשר הסביר שמי שמשתמש בפשתן בעצם נוטל אומגה 3. דרך אגב, יש לו מכון כושר בגבעתיים, בשם "גפן", מכון אשר מתאים בעיקר לשיקום מחלות לב וכלי דם, אבל גם למי שמעונין לעסוק בכושר לשם בריאות ולא לפיתוח שרירים. לדעתי, הכל עדין בגדר ניסוי, אין מסקנות סופיות וחד משמעיות, אבל אם זה מזיק, מדוע לא לנסות ?

24/02/2005 | 12:40 | מאת: לילך

שלום, אני שמעתי שנטילת אומגה 3 כל בוקר משפרת את מצב הרוח לאלה שסובלים מעליות וירידות.

08/04/2005 | 21:57 | מאת: קלמי

קראתי שאומגה 3 עוזר במצבים של בעיית קשב וריכוז. אם נוטלים ריטלין 20 מ"ג, האם ניתן לקחת גם אומגה 3? מה המינון לבחור בן 23 ?

שוב כדאי לחשוב על לקיחת שמן דגים לעומת דגים עצמם. http://www.defeatdiabetes.org/Articles/supplements050209.htm

25/02/2005 | 19:13 | מאת: מריוס

ומה לגבי הגועל ? רק לחשוב על זה.

17/03/2005 | 15:24 | מאת: גל

האם אומגה 3 עוזרת לשיפור הזיכרון,ואיך?

16/03/2005 | 18:10 | מאת: גילת

מנהל פורום התנהגות בריאותית