האם שימוש יתר באימייל ואי סי קיו זה בריא

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

15/02/2005 | 01:59 | מאת: זיו

האם שימוש יתר באימייל,אי סי קיו ושליחת תמונות דיגיטליות וכתיבה בפורומים התנהגות בריאותית או שזה כבר הופך לאובססייה אצל רבים מאיתנו. במקרה שזה אובססיה-כיצד יוצאים ממנה? ראו את המאמר שמצאתי מעיתון מכובד ולאחר מכן הביעו את דעתכם המיקצועית כאן http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=537952&contrassID=2&subContrassID=3&sbSubContrassID=0

לגבי התרומה של האינטרנט בכלל והפורומים בפרט לחיינו. משום מה נתלים באינטרנט כאילו הוא שורש כל הרע, אחרי שמתברר שהוא שורש כל הטוב. עצם העובדה שאנחנו יכולים לדון כאן ובכל במה אפשרית אחרת על כל נושא שבעולם, כבר שומטת את השטיח מהטיעון שיש בכלל משהו רע באינטרנט. האינטרנט הוא רק שיקוף של המציאות. אלא שבמציאות אני יכול לחטוף סנוקרת באף ואילו כאן אני יכול להשחיז שיניים, לחדד מילים ולהתחבא מאחורי המקלדת. בריאות, רק בריאות.

16/02/2005 | 07:43 | מאת: מריוס

צר לי, אבל שוב דעתי שונה. מי משתתף בפורומים ? איזה אחוז ? מה מאפין את המשתתף ? המשתתף חשוף לכל מיני פרסומות ו"דעתנים" אגריסיביים, אינו יודע מהו המידע המדויק ומהו המידע המפוקפק, לפני כן, כדאי ללמד אותו באיזה אופן להשתמש במידע הזה, כיצד להבחין בין מקור אמיתי ונכון ובין מתחזה ומפוקפק, מיהו מי ומהו מה, הרי אין צנזורה, אין ביקורת, ראה הרבלייפ, מתחזים לרופאים , אתרים רפואיים ואחרים מפוקפקים, קשה לומר אפילו עליך שאתה סובלני כלפי דעות אחרות, פשוט מתעלם מהם. יום נעים יום נעים

מנהל פורום התנהגות בריאותית