דיון על קוקה קולה ועל חומר אספרטיים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

12/02/2005 | 12:07 | מאת: מר פורומים

למורי ולכולם שלום.אני מזמין אתכם להכנס כאן באתר דוקטורס לפורום בטיחות בריאות ואיכות חיים וסביבה ולקרוא דיונים מדהימים שיעזרו לכולם לשיפור הבריאות ואיכות החיים והבטיחות התשובות של מנהל הפורום הכימאית ד"ר ורד קויפמן מיקצועיות ורחבות ומסבירות. מצרף שני דיונים אחד על קוקה קולה יתרונותיו וחסרונותיו ועל חומר הסוכרזית-אספרטיים מדוע עדיף לאנשים בריאים לא להשתמש בו. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1282 ודיון על מכשיר חשמלי אלקטרומגנטי נגד דיכאון http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1282/xPG/2/xFT/987/xFP/987 שלכם זיו צח(מר פורומים)-מנהל פורום מכשור רפואי כאן http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1178/xPG/6

12/02/2005 | 13:31 | מאת: מריוס

אכן דיון עניני, מענין מאוד.

אספרטיים מתפרק ב-30 עלות. כבר בבואו במגע עם גופנו הוא מתפרק ומתחיל להזיק. למרבה הצער, הוא גם נוטה להצטבר ברקמות השומניות בגוף. אחד הדברים הגרועים שהוא גורם לסוכרתיים זה יציאה מאיזון של הגלוקוזה, דבר נחוץ מאוד אצל הסוכרתיים. חומר זה אסור לצריכה אצל אף אחד. עכשיו מוגשת תביעת ענק של דונלד רמספלד על זה שהוא דחף בעבר את ה-FDA לאשר חומר זה, כשבעבר הרחוק חומר זה היה ברשימת החומרים המשמשים ללוחמה כימית. http://www.mercola.com/2005/jan/12/rumsfeld_aspartame.htm אני בהחלט מציע, כחלק מהתנהגות בריאותית, להמנע מצריכת על מוצר עליו כתוב אספרטיים או דיאט. כחלק מהתנהגות בריאותית אני מציע להתחיל לקרוא את תוויות המוצרים. מרכיב שאתם לא ממש מזהים הוא מרכיב חשוד ולכן כדאי להמנע מהמוצר. בביקורכם הבא בסופר, התובננו במזון "בריא" ידוע, פייבר 1. זה מוצר עתיר סיבים האמור לסייע מאוד לבריאותנו, רק חבל שהוא מכיל בתור "בונוס" גם, נחשו מה?

12/02/2005 | 18:40 | מאת: אהובה

מורי שלום ! המוצר פייבר 1 מכיל בין היתר - אספרטיים. האם לכך התכוונת? זה לא ניחוש, זה על סמך בדיקה !!! כל טוב

12/02/2005 | 19:19 | מאת: מריוס

בסביבות 2000 $ !!! מספיק שמגייס כמה פריירים, עשה את השבוע !!! ועוד כמה תוספים - עוד כמה מאות $ !!! שמן קוקוס ?? כמה עולה ??? לבריאות !!!

מנהל פורום התנהגות בריאותית