שעון ביולוגי,איזון גוף וחוסר שינה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

09/02/2005 | 19:51 | מאת: אבו-שקע

שלום... שמי עידן, אני בן 21 ואני חייל.. בתוקף שירותי אני משרת במקום שבו העבודה היא במשמרות.. משמע אני מנהל אורח חיים לא מאוזן.. לפעמים ער בלילה וישן ביום ולפעמים ער ביום וישן בלילה.. ברצוני לדעת כיצד אורח חיים זה משפיע על הגוף? האם הגוף מתרגל ומאזן את עצמו? ואיפה אוכל למצוא מידע נוסף בנושא? בתודה מראש.... עידן

ולגוף יכולה יכולת לפצות על חוסרים שונים. מצב כזה אולי לא כל כך נורא בגילך, אבל יותר מאוחר לא תוכל להתמיד בכך. למה שאתה קורא איזון, אני קורא פיצוי. אף אחד לא נעשה צעיר יותר וחזק יותר. לא יודע איזה מידע אתה מחפש ולכן לא יכול למצוא או להפנות.

09/02/2005 | 22:17 | מאת: חיפאית

שלום! אני חושבת שיעזרו לך במידע במרכז לרפואת שינה של הטכניון. האתר שלהם - http://sleeplab.technion.ac.il/peretz.htm לילה טוב, חיפאית

מנהל פורום התנהגות בריאותית